02.07

Корпорація УкрАВТО відкрила новий дилерський центр Mercedes-Benz у Дніпрі

Генеральне представництво Mercedes-Benz в Україні, компанія «АвтоКапітал», (структурний підрозділ Української Автомобільної Корпорації) розширює дилерську мережу в Дніпропетровському регіоні.

Новий дилерський центр Mercedes-Benz розташований за адресою: м Дніпро, вул. Набережна Перемоги, 20. Кожен відвідувач зможе ознайомитися з новинками модельного ряду, отримати консультацію, випробувати автомобіль під час тест-драйву або сконфігурувати автомобіль з менеджером. З перших днів гості зможуть провести тест-драйви модельного ряду бренду, в тому числі головних новинок 2020 року - елегантного GLE Coupé, компактних GLB і GLA.

У сервісній зоні клієнти дилерського центру зможуть обслуговувати легкові та малотоннажні комерційні автомобілі Mercedes-Benz за стандартами Daimler AG. Сервісний центр площею 900 м.кв. пропонує клієнтам повний спектр послуг з технічного обслуговування автомобілів Mercedes-Benz, а також широкий асортимент запасних частин і аксесуарів. Високоякісне технічне обслуговування і комплексний ремонт можна проводити одночасно на 15 постах.

Вся команда нового підприємства успішно пройшла всі необхідні тренінги та повністю відповідає найвищим стандартам бренду, що, в свою чергу, гарантує якісне обслуговування, висококласний сервіс і своєчасне виконання робіт.

«Відкриття нового дилерського центру в Дніпрі обумовлено зростаючим попитом на автомобілі бренду Mercedes-Benz у даному регіоні. Ми раді надавати нашим клієнтам сервіс найвищого рівня в зручному для них форматі.» - каже Валерій Анохін, генеральний директор компанії «АвтоКапітал».

ПрАТ «Дніпропетровськ-Авто» - офіційний представник з продажу та обслуговування легкових і малотоннажних комерційних автомобілів Mercedes-Benz в Дніпровській області.

Новий дилерський центр Mercedes-Benz в Дніпрі вже відкрив свої двері для клієнтів і готовий забезпечувати високі стандарти якості для шанувальників преміального бренду.

Контакти:

Г. Дніпро

Вул. Набережна Перемоги, 20

Тел .: (056) 720 71 17

www.mercedes-dnepr.com.ua