19.02

В Україні доступна для придбання лімітована партія електромобілів Kia Soul EV

 

Завдяки зростаючій популярності електромобілів поступово розвивається не тільки відповідна інфраструктура України, але й розширюється пропозиція нових авто з нульовим рівнем емісії.

 

В офіційній дилерській мережі Kia компанії «Фалькон-Авто» доступна для придбання лімітована партія електромобілів Soul EV, які пропонуються у європейській специфікації.

 

Автомобіль, створений на базі моделі Soul, оснащено електромотором потужністю 90 кВт, а також літій-іонною батареєю зі збільшеною до 30 кВт/год. ємністю, що забезпечує запас ходу до 250 кілометрів.

 

Що стосується оснащення, то Soul EV представлений в Україні в єдиній комплектації, що включає великий перелік опцій. Так, автомобіль оснащено комплексом систем безпеки, що складається з шести подушок безпеки, антиблокувальної системи гальм і системи електронної динамічної стабілізації, а також системи допомоги під час старту на схилі.

 

 

Комфорт щоденної експлуатації забезпечують клімат-контроль, обігрів керма і передніх сидінь. За гарний настрій відповідає мультимедійна навігаційна система з 8-дюймовим сенсорним екраном. Для підключення зовнішніх джерел служать AUX і USB-роз'єми.

 

Звичайно ж, управління мультимедійною системою, так само як і круїз-контролем, може здійснюватися за допомогою мультифункціонального рульового колеса.

 

Вартість Kia Soul EV в такому оснащенні складає 000*, при цьому на автомобіль поширюється 5-річна гарантія** (гарантія – 5 років або 150 000 км в залежності від того, що настане раніше).

 

* Ціни включаючи ПДВ станом на 18.02.2019 р. Розрахунки в гривні за курсом вказаним на сайті www.kia.сом/ua в день виписки рахунку-фактури. 

** Детальні умови гарантії та обмеження гарантії відображено в супровідній документації до автомобіля.